Mærkesag

13 Loge-Medlemskab Forbudt For Politikere

Loge-medlemskab forbydes for politikere.
Mads Palsvig - formand for VelstandsPartiet - aka JFK21

Personer, der vægter særinteresser over deres hverv, kan ikke beklæde offentlige stillinger.

Medlemskab af loger forbydes alle medlemmer af folketinget, ledende personale i administrationen, ved domstolene og alle ansatte ved politiet og militæret. Derudover skal ingen loger skal have fast sæde i FN.

Befolkningen skal være helt sikre på at politikere, dommere og ledende personale i centraladministrationen og politiet og militæret er habile, tjener borgerne og ikke har nogle skjulte agendaer.

Derfor forbydes medlemskab i hemmelige loger, med hemmelige regler og hemmelige målsætninger og kodeks at lede befolkningen. Det er således et krav om at alle i disse stillinger skal offentliggøre eventuelt medlemskab i en sådan hemmelig loge og forsikre befolkningen, at de har meldt sig ud, før de kan søge offentligt hverv.

En hemmelig loge er en forening af mennesker med hemmelige regler, som først bliver stillet til rådighed for medlemmerne i takt med anciennitet og de stiger i graderne. Det er også en forening, hvortil medlemmerne sværger 100% troskab. Og at loge-reglerne er vigtigere end velfærden af en selv, sin familie og sit land. Det sidste forårsager inhabilitet, og er totalt uforeneligt med at kunne besidde offentlige hverv.