Mærkesag

15 Falske Flag Forbydes

Falske flag deltagelse forbydes.
Mads Palsvig - formand for VelstandsPartiet - aka JFK21

Vort vestlige demokrati skal vægte sandfærdigheden højest og må ikke benytte propaganda.

Minimums fængselsstraf for alle der deltager i ”falsk flag ”-operationer a la operation Northwoods og operation Gladio. Regeringen pålægger hæren aldrig at benytte ”falsk flag” operationer.

Brug af ”agent provocateurs” er strengt forbudt for alle regeringer og hemmelige efterretningsvæsener.

Der arbejdes på en global – og national – lovgivning til beskyttelse af ”whistleblowers”. (Whistleblowers taler om kriminelle handlinger foretaget af offentlige og private aktører i samfundet).

Vestlige lande har en lang tradition for at benytte falske flag i internationale “relationer” som undskyldning for at starte ulovlige krige. Der bliver undervist i emnet på alle militærakademier. Listen over disse forbrydelser imod menneskeheden er lang, her er blot nogle få eksempler:

- Operation Ajax hvor CIA indrømmer at de fjernede den lovligt valgte præsident Mossadegh.

- Operation Northwoods som John F Kennedy fik stoppet, hvor CIA ville bombe uskyldige amerikanere og give Cuba skylden.

- Operation Gladio hvor man bombede civile og gav kommunisterne skylden for det. Efter bombningen af stationen i Bologna blev det for meget for enkelte ministre i den Italienske regering, som kom ud og afslørede at det var CIA, der stod bag.

- Gaddafi slår sin befolkning ihjel. Uafhængige Britiske undersøgelser har siden vist at det var pure opspind. Man stjal hans 143 ton guld, der skulle bruges til at skabe en ny valuta for Afrika og hans olie. Landet er nu i borgerkrig og fuld af ISIS terrorister.

- Assad bomber sin civilbefolkning med kemiske våben. Ligeledes løgn.