Mærkesag

26 Energipolitik

Energipolitik.
Mads Palsvig - formand for VelstandsPartiet - aka JFK21

Investeringer i vedvarende energi suppleres med investeringer i forskning i andre energiformer. Alger, brint, thorium, fotosyntese som eksempler. Og en kombination af formerne.

Der bør forskes meget mere i alternative energiformer og vedvarende energi. Resultaterne bør stilles til rådighed for menneskeheden.
_____

Det anslås iflg. Dr. Steven Greer, at der i dag eksisterer mere end 4000 allerede patenterede metoder til at tappe energi fra omgivelserne. Læs mere om det her:
www.siriusdisclosure.com/suppressed-energy-technologies

Den etablerede videnskab benægter hårdnakket eksistensen fordi man fra højeste sted ønsker at bevare kontrollen med energien og beskatningen heraf. Faktum er, at vi alle for længst kunne have haft helt ren og omtrent gratis elektrisk energi til alt vi ønsker. Der findes mange eksempler på opfindere af såkaldte fri-energi-maskiner. De fleste dør hurtigt under mystiske omstændigheder, havner i fængsel eller bliver helt tavse og forsvinder fra offentligheden. Et af de kendteste tilfælde er Stanley Meyer, der fik sin bil til at køre på spaltet vand. Han kørte tværs over USA kun på vand i sin bil.