Mærkesag

29 Fødevarepolitik

Fødevarepolitik.
Mads Palsvig - formand for VelstandsPartiet - aka JFK21

Danmark melder sig ud af alle internationale aftaler, der binder os til at acceptere de standarder for fødevare kvalitet udfærdiget i Schweiz af Codex Alimentarius.

I stedet skal det danske fødevareministerium i samarbejde med Folketinget og befolkningen beslutte hvilke fødevarestandarder, som vi kan acceptere. Hvis andre lande vil være med til et folkevalgt Codex Alimentarius råd med folkevalgte repræsentanter, der KUN har offentligt tilgængelige møder og fuld aktindsigt, så kan JFK – Jorden Frihed Kundskab tilslutte sig et sådan råd.

I dette råd forbydes multinationale fødevareselskaber og store pharmaceutiske firmaer adgang til at udtale sig eller kommentere hvis ikke direkte adspurgt og enhver form for lobbyisme forbydes totalt.

Det skal være strafbart for alle medlemmer i et sådant råd at modtage gaver, invitationer til ”konferencer” eller anden form for underholdning, hvor de kunne tænkes at blive influeret af disse typer virksomheder.

Landene i den 3. verden der har været tvunget til at give multinationale firmaer kontrakter på at producere deres GMO-landbrugsprodukter i den 3. verden som betingelser/vilkår for at opnå en låneaftale med IMF og World Bank ophæves.
_____

Fødevarestandarder og alle regler for hvor mange konserveringsmidler og giftstoffer, der må være i vores mad fastsættes i dag af et IKKE-folkevalgt råd i Schweiz. Dette råd er stærkt influeret af de multinationale fødevareselskaber og store pharmaceutiske firmaer, der bruger formuer på at lobby'ere og influere dette råd til at få standarderne til at være så lave som muligt til gavn for deres virksomhed og profitmaksimering og til skade for menneskers sundhed og ve og vel.